Evenimente

Slujba de Florii - 5 aprilie 2015

În Duminica „Floriilor” Obștea Mănăstirii Izvoru Mureșului a avut parte de o mare bucurie - PS Andrei, Bunul nostru Ierarh, însoțit de părinții diaconi și un sobor de preoți au slujit Sfînta Liturghie la acest mare Praznic. În timpul Sf. Liturghii Preasfințitul a hirotonit pe pr. diacon Alexandru Bogdan Filip întru preot pentru o parohie din Toplița și a ridicat la rangul de arhidiacon, primind crucea, pe pr. diacon Ovidiu Mureșan. Răspunsurile la strană au fost date de maicile din obștea mănăstirii noastre. După Sf. Liturghie PS Andrei a ținut un cuvânt de învățătură despre frumusețea și însemnătatea Praznicului.

Seara, la Vecernie, PS Andrei a tuns în monahism 4 maici rasofore și a rasoforit o soră dintre viețuitoarele mănăstirii noastre. Ne-am bucurat de sfaturile duhovnicești pe care le-am primit, în predica de după taina tunderii în monahism, PS Andrei ne-a explicat rolul pe care îl avem fiecare în viața pe care ne-am ales-o.

Îi mulțumim Preabunului Dumnezeu, Maicii Domnului și Preasfințitului Andrei pentru bucuriile pe care ni le-au făcut în acestă zi binecuvântată!

Contact

Mănăstirea “Adormirea Maicii Domnului”
Maica Stareţă Stavrofora Miriam Oprea
Localitatea: Izvoru Muresului Jud. Harghita Cod 537356
Detalii și Formular de Contact
Atelier Pictură: 0742-224.590 (comenzi icoane şi croitorie)
Cazare:              0742-224.590
Vă rugăm să sunați între orele: 
09.00 - 12.20 și 14.00-16.30.
Vă rugăm să nu sunați în duminici și sărbători.

Copyright © 2010-2016 Mănăstirea "Adormirea Maicii Domnului" Izvoru Mureşului.
Toate drepturile rezervate. Webmaster: Bogdan Tinca