CASE PELERINI

În acelaşi stil arhitectural muntenesc-brâncovenesc, s-au construit, în afara incintei principale a Mănăstirii, două case pentru găzduirea pelerinilor. Am construit o clădire nouă unde pe lângă atelierele maicilor - care pot fi vizitate - sunt la etajul I şi mansardă şi spaţii de cazare pentru 105 pelerini. Aici avem condiţii mai bune şi putem asigura şi apă caldă.

      În această clădire avem 2 categorii de camere. În prima categorie avem 10 apartamente unde se pot caza 57 pelerini. Un apartament este prevăzut cu 2 camere(2-3 paturi), un hol şi o baie cu duş. În acest spaţiu de cazare sunt: 2 camere cu câte 2 paturi, 16 camere cu câte 3 paturi şi o cameră cu 5 paturi. În categoria a doua avem 13 camere unde se pot caza 48 pelerini. Avem 4 camere cu câte 3 paturi şi 9 camere cu câte 4 paturi. La mijlocul holului sunt situate 2 băi mari, una pentru bărbaţi şi una pentru femei. Fiecare baie are câte 4 cabine de toalete şi 4 cabine pentru duş.
      La clopotniţă şi casa mai veche avem spaţii de cazare pentru 42 pelerini iar camerele sunt distribuite astfel: la clopotniţă avem 3 camere cu câte 4 paturi, iar la casa mai veche avem o cameră cu 6 paturi, o cameră cu 8 paturi şi o cameră cu 16 paturi. Aici sunt băi la fiecare cameră, este foarte curat dar nu putem asigura apă caldă.
      Sf. Mănăstire poate oferi cazare, în condiţii bune şi foarte bune pentru 147 pelerini.
     Fără a excela în condiţii de lux, ne bucurăm să putem odihni pentru maxim două nopţi şi trei zile sub streaşina Casei Maicii Domnului pelerinii care vin să se odihnească sufleteşte şi să se adape din izvorul duhovnicesc al Mănăstirii.
      Cine vrea să servească o masă la Mănăstire trebuie să anunțe cu două zile înainte la numărul de telefon 0744-966 950.
     Aşteptăm cu drag toţi pelerinii care pornesc pe drumuri spre frumoasele mănăstiri din ţară, în căutarea lui Dumnezeu şi care doresc să poposească şi la noi, ca să aducă laudă şi mulţumire Domnului la dumnezeieştile slujbe mănăstireşti.

Contact

Mănăstirea “Adormirea Maicii Domnului”
Maica Stareţă Stavrofora Miriam Oprea
Localitatea: Izvoru Muresului Jud. Harghita Cod 537356
Detalii și Formular de Contact
Atelier Pictură: 0742-224.590 (comenzi icoane şi croitorie)
Cazare:              0742-224.590
Vă rugăm să sunați între orele: 
09.00 - 12.20 și 14.00-16.30.
Vă rugăm să nu sunați în duminici și sărbători.

Copyright © 2010-2016 Mănăstirea "Adormirea Maicii Domnului" Izvoru Mureşului.
Toate drepturile rezervate. Webmaster: Bogdan Tinca